Строителство и ремонт

Оценявайки комплексността на процеса по превръщане на Вашето жилище в дом или постигането на търсената визия за Вашия офис, заведение или хотел, ние предлагаме съвкупност от всички необходими услуги за осъществяване на желаните резултати.

Подбираме най-качествените материали и гарантираме за професионално изпълнение на строително-ремонтните работи от нашите енергични и опитни майстори.

РЕМОНТИ

Благодарение на дългогодишния си опит и професионален екип, можем да предложим качествено изпълнение на ремонтната дейност във възможно най-кратки срокове.

 • БУТАНЕ, КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ
  При необходимост от бутане на стени или къртене, ние се заемаме също така и с изхвърлянето, осигуряването на транспорт и извозването на отпадъците, взимайки предвид обема им като по този начин Ви спестяваме време и усилия. След извършването на гореспоменатите работи, продължаваме с почистване, така че оставяме пространствата изчистени и готови за пристъпване към по-нататъчна работа.
 • ИЗГАЖДАНЕ НА СТЕНИ И ИЗРАВНИТЕЛНИ ЗАМАЗКИ
 • ЕЛЕКТРО, ВИК, ОВК И СОТ ИНСТАЛАЦИИ
 • СУХО СТРОИТЕЛСТВО
 • НАСТИЛКИ, ПЛОЧКИ, СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ
  Ние ще Ви дадем съвет за най-подходящата настилка или стенна облицовка, съобразявайки се с вашите желания за крайния резултат. Изчислявайки точната квадратура ще вземем необходимото количество от материала. Благодарение на надежността на екипа от майстори, с които работим, можем да гарантираме качествен краен резултат.
 • БОЯДИСВАНЕ, ТАПЕТИ, ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ
  След почистването и обезпрашаването на помещанията пристъпваме към нанасянето на грунда и боядисването на стените, лепене на тапети или нанасяне на мазилки.
 • МОНТАЖИ
  След като завършат всички строителни работи, пристъпваме към финалната дейност, а именно монтажа на осветителните тела, ключовете и контактите и поставянето на настилки.